Real Madrid ve Man. Cıty çeyrek finalde

Real Madrid ve Man. Cıty çeyrek finalde

Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu rövanş karşılaşmaları dün gece oynanan 2 maçla devam etti. Real Madrid, 1-0 kazandığı maçın rövanşında kendi sahasında Atalanta'yı 3-1 yenerek çeyrek final biletini aldı. Gecenin diğer maçında Manchester Cİty İngiltere’de uygulanan covid-19 protokolü nedeniyle Macaristan’da Mönchengladbach ile karşı karşıya geldi. Puskas arena’da oynanan maçı İngiliz ekibi ilk maçta ki gibi 2-0 kazanarak çeyrek final’in yolunu tuttu...

17 Mart 2021 - 15:28 - Güncelleme: 17 Mart 2021 - 15:32

Real Madrid'in gollerini Karim Benzema, Penaltıdan Sergio Ramos ve Asensio kaydetti. Atalanta'nın tek golü ise Muriel'den geldi.

Real Madrid'de sakatlığı sonrası sahalara dönen Sergio Ramos,64 dakika sahada kaldı. İspanyol oyuncu değişiklik öncesi teknik ekipten 10 dakika daha süre istedi ancak 34 yaşındaki savunmacının bu talebi teknik direktör Zidane tarafından kabul görmedi. Ramos yerini Militao’ya bıraktı. 


Gecenin diğer maçında Man. Cıty ilk maçta ki gibi 2-0 kazanarak çeyrek final’in yolunu tuttu. City’ye Mönchengladbach karşısında galibiyeti getiren goller Kevin De Bruyne ve İlkay Gündoğan’dan geldi.

Maçta ilginç bir olay’da yaşandı. Karşılaşmanın 75. dakikasında oyuna dahil olan Sergio Agüero, Bir pozisyonda Riyad Mahrez’in bomboş durumda kendisine pas vermek yerine şut çekmesi üzerine isyan etti.  Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Manchester City kaleci antrenörü ile konuşan Agüero’nun, “Bana pas vermiyorlar” dediği duyuldu. Agüero’nun bu çıkışı, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki yıldızın takımdaki geleceğini tartışmaya açtı. Geçen hafta medyada yer alan haberlere göre Arjantinli oyuncunun Barcelona’ya gideceği öne sürüldü.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x