CHP’li Kayalar’dan Oy Farkı Açıklaması!
Reklam
Reklam

CHP'li Kayalar'dan Oy Farkı Açıklaması!

29 Mart 2019 - 15:06

Millet İttifakı CHP Menderes Belediye Başkan Adayı Mustafa Kayalar,  2014 Yılında düzenlenen Yerel Seçimler'de AK Parti'nin aldığı 20 bin 652 oya karşılık, CHP'nin 20 bin 303 oy aldığını belirten 

Kayalar, 31 Mart seçimlerinde geçtiğimiz seçime oranlar oy farkının en az 10 Bin olacağı iddiasında bulundu. Konuya istinaden Kayalar'ın açıklamaları şu şekilde:
 
"Benimle birlikte aday adayı olan tüm arkadaşlarımla güçbirliği yaptık. İYİ  Partili kardeşlerimin de desteğini çok net görüyorum. 24 Haziran seçimlerindeki tablo, çok şey anlatıyor. Milletvekili seçimlerine ait oylara baktığımızda CHP ve İyi Parti'nin oylarının toplamının AKP ve MHP'nin toplam oylarından çok daha fazla olduğunu görüyoruz. İddia ediyorum, bu seçimde her siyasi görüşten vatandaşlarımızın oylarını da alacağız. Çok sayıda AKP'li kardeşlerim, bu seçimde, 2014'teki hataya düşmeyeceklerini ifade ediyor. Çünkü hiç kimse, son beş yılda yaşanan kötü süreci tekrar yaşamak istemiyor. Menderesliler, bugünkü belediyecilik anlayışını sandığa gömmekte kararlı. Seçime kadar kalan süreçte daha çok çalışarak, kararsız veya başka partilere gönül vermiş seçmenlere bir kez daha ulaşarak, oy farkını 12 bine çıkarabiliriz. Böyle bir sonuca kimse şaşırmasın."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Erdoğan,
Erdoğan, "Seçimden sonra ilk iş..."
İnce: CHP'lilerin ‘küstüm' deme lüksü yok. Ben de beğenmedim bazı listeleri ama göğsümü gere gere oyumu kullanacağım
İnce: CHP'lilerin ‘küstüm' deme lüksü yok. Ben de beğenmedim...